Nieuwe liefde in Utopia?

Nieuwe liefde in Utopia?

Demi en Fay zijn ervan overtuigd dat Linda en René een nieuw stelletje in Utopia gaan vormen. Het is Demi opgevallen dat de twee bij het kampvuur speelse blikken naar elkaar uitwisselden. Fay heeft de blikken bij het kampvuur niet gezien, maar ziet wel overdag dat de twee naar elkaar kijken. Fay denkt dat René al van slag is op het moment dat Linda het beloofde land binnenstapte. Demi is het hier roerend mee eens en ondersteund haar zus. “Heb je niet gezien hoe ze met elkaar praten en naar elkaar kijken dan?”

De twins vragen aan Chipp of René daar niks over zegt als ze in bed liggen. Chipp schudt ontkennend zijn hoofd. De zusjes denken dat de krullenbol het toch niet aan hen zal vertellen als hij iets weet. De vorige keer hebben ze iets door verteld, dus zal Chipp voorzichter zijn met informatie doorspelen. De krullenbol laat weten dat hij het echt wel eerlijk zou vertellen als hij iets zou weten.

Geef jouw reactie