Ontgroening voor Noah?

Iedere inwoner van Utopia moet zijn of haar ontgroening ondergaan. Een opdracht, verzonnen door de vorige nieuwste inwoner, die de allernieuwste Utopiaan meestal vreselijk vindt. Linda heeft vorige week vieze oren staan schoonmaken, vandaag mag zij iets verzinnen voor Noah.

Linda en de twins verkleden zich in gekke outfits om de jonge Noah het nieuws te brengen. “Na de kookwedstrijd vanavond, mag jij een liedje kiezen en een Lip Sync doen voor het publiek” zegt Linda. Noah vindt dit tien keer niks en roept “Nee! Nee! Echt niet hoor, dat doe ik gewoon niet.” Het tegenstribbelen helpt niet en de dames houden vol. Linda zegt dat zij vorige week ook vieze oren heeft staan schoonmaken en Fay oppert om hem te helpen bij de choreografie. “Ik kan niet Lip Syncen, ik kan niet dansen, ik kan niet zingen!” jammert de nieuweling. Noah geeft aan dat het hem te ver uit zijn comfortzone gaat, omdat hij niet van groot publiek houdt.

Het lijkt alsof hij hier niet onderuit gaat komen en hij loopt weg van de meiden om het even te laten bezinken. Giechelend blijven de twins en Linda achter. “We gaan hem gewoon helpen” vindt Linda. Demi is het hier mee eens. “Kan mij wat schelen, ik ga ook gewoon in een pakkie!” Zal Noah zijn ontgroening accepteren, of durft hij toch niet?

Geef jouw reactie