Toeter

Bas drukt op de toeter

In aanloop naar de Baas Beach Party op 19 augustus, heeft Bas een verrassing geregeld voor de inwoners. “Afgelopen jaren hebben we plussize-modellen gehad en een Braziliaanse brassband, dit jaar hebben we een paaldanswedstrijd” begint Bas zijn verhaal. Hij heeft Gabriela uitgenodigd zes paaldanslessen te geven, zodat de inwoners klaargestoomd worden voor de wedstrijd. De meiden zijn direct super enthousiast.

Gabriela neemt het gesprek over. Ze benadrukt dat paaldansen zowel voor jongens als voor meisjes is en ze wilt dat de inwoners zich gaan omkleden zodat ze direct kunnen beginnen. De mannen vinden het over het algemeen leuk om te kijken, maar zien het nog niet zitten om zelf aan de paal te hangen. De les duurt twee uur zegt Gabriela dus is het belangrijk dat de inwoners eerst goed opwarmen. Tijdens de warming-up besluiten Chipp, Bas en Cemal dat toekijken niks voor hen is en sluiten daarom ook aan bij de paaldansles.

 

Toeter

Geef jouw reactie