romy en cemal nemen afstand

Cemal neemt meer afstand

Cemal ontkent dat er iets aan de hand is, Romy blijft echter volhouden. “Je bent mijn vriend, ik wil nu weten wat er met je aan de hand is” zegt Romy tegen Cemal.

Cemal zegt dat hij niet weet waarom, maar geeft toe dat hij misschien wat meer afstand neemt. “Ik heb gewoon geen zin in nog meer gezeik”, zegt Cemal. Cemal geeft aan dat hij tijd voor zichzelf en een persoon mist die op dezelfde manier naar Utopia kijkt. Romy begrijpt Cemal heel goed en zegt dat het niet makkelijk is dat ze moeten leven met een hele nieuwe groep en een hele andere mentaliteit. Billy voegt zich bij het gesprek en zegt dat Cemal de nieuwe inwoners de tijd moet geven om zich te ontwikkelen. “We bewandelen allemaal een weg en we kunnen niet de nieuwe inwoners aan het eind van deze weg plaatsen. Ze moeten hier zelf terecht komen”, zegt de kunstenares tegen Cemal.

Cemal is blij even met de dames gesproken te hebben. Hij zegt toe te zijn aan een vakantie omdat hij merkt dat hij zichzelf in de weg zit. De meiden geven hem een dikke knuffel, waarna het trio zich weer bij de andere inwoners in de loods voegt.

 

romy en cemal nemen afstand

Geef jouw reactie