Jeroen verzaakt weer

Omdat koken te lang duurt willen de inwoners friet gaan bakken, maar hier is Linda niet blij mee. Linda heeft helemaal geen zin in friet, maar vindt het ook niet leuk om te moeten koken in een keuken dat een bende is. Jeroen heeft keukendienst, maar lijkt zich hier niet echt bezig mee te houden, dit zorgt voor extra frustratie bij Linda. “Het is geen hotel hier, je woont hier gewoon” zegt Linda tegen haar mede inwoners.

Linda is het beu en zegt Madilia dat ze Jeroen er nog op aan zal spreken. Dit moment komt sneller dan verwacht, want terwijl Madilia en Linda zich in de keuken voorbereiden komt Jeroen binnenlopen. “Mag ik je wat vragen?” zegt Linda beheerst. “Als je keukendienst hebt wil je de keuken dan bijhouden, want zo kunnen we niet koken” gaat Linda verder tegen Jeroen. Jeroen geeft aan dat hij van plan was aan het eind van de dag de hele keuken op te ruimen samen met Beau, maar niet had nagedacht over de rommel waar anderen dan in moeten koken. “Sorry, je hebt gelijk” zegt de songwriter tegen Linda. “Daar heb ik niks aan” zegt Linda gemeend, maar met een glimlach. Jeroen zegt nogmaals dat ze gelijk heeft, waarna hij nog een tijdje in de keuken blijft hangen. Langzaamaan ontdooit Linda, zal hiermee alles vergeven en vergeten zijn?

 

Geef jouw reactie