Liefde tussen René en Linda?

René en Linda hebben zich teruggetrokken om meer over elkaar te weten te komen. De muzieksmaken van de twee worden uitvoerig besproken. Ook maken de boomknuffelaar en Haagse elkaar gek met welke platen ze in hun bezit hebben. Ze blijken behoorlijk op dezelfde lijn te zitten.

Alleen over ABBA kunnen ze het niet eens worden, Linda vindt het helemaal geweldig en René wil daar voor geen goud naar luisteren. De boomknuffelaar houdt meer van blues en funk. Ook het liefdesleven van de twee wordt besproken. Linda hoopt ooit nog eens zo verliefd te worden dat ze de hele wereld vergeet. Maar ze is wel gereserveerder geworden door de relaties die ze heeft gehad. René herkent zich daar niet in, “Ik heb een hele volle ballon met heel veel liefde.” Allebei hebben ze tegenslag gehad in de liefde, maar staan er voor open om weer echt verliefd te worden.

 

Geef jouw reactie