Midden in de nacht het zwembad in

Als de nacht nadert besluiten Floor, Linda en Madilia een duik te nemen in het zwembad. Eerst drinken ze nog wat en opperen om misschien te gaan skinny dippen. Dat besluiten ze toch maar niet te doen, stel je voor dat de andere inwoners een kijkje komen nemen. Floor, Linda en Madilia keuvelen nog wat en stellen de duik een tijdje uit. Het is best fris en even twijfelen de meisjes of ze wel in het zwembad moeten gaan.

Chipp en Fay komen aanlopen en vragen wat het drietal gaat doen. Uiteindelijk kleden de meisjes zich uit en zijn er klaar voor om het zwembad in te springen. Toeschouwers Chipp en Fay tellen af, bij nul springen de meisjes met een luid gejoel het zwembad in. Het drietal heeft de grootste lol en gaan nog even door met zwemmen.

 

Geef jouw reactie