Jacco wordt non

Jacco, Jeroen en Beau bespreken de grap die de jongens vannacht met Demi hebben uitgehaald. Beau snapt niks van de ophef die wordt gemaakt, “Zelfs al zou ik alleen slapen, dan weet ik toch dat het één van jullie is,” lacht Beau. “Er zit hier toch geen beren ofzo,” beaamt Jacco. De zanger zegt met spijt in zijn stem dat de tijd van grappen maken voorbij is, het kan niet meer. Jeroen vult aan dat iedereen zijn nachtrust moet hebben.

Beau dolt mee en stelt voor om een Utopiaans klooster op te richten en de drie R’s in te voeren: Rust, Reinheid en Regelmaat. We zijn hier namelijk voor de rust zeggen de drie gekscherend. Na dit gesprek gaan Jacco en Jeroen naar de cordwood, de boomlange Utopiaan pakt een witte lap en bindt dit om zijn hoofd. “Grappen kunnen niet meer, geen ellende, alleen maar stilte. Ik ga als non vandaag.” Samen hebben ze de grootste lol, de grappenmaker doet als finishing touch zijn shirt met rozenkrans print aan.

Geef jouw reactie