Bingo tijdens het centraal

De inwoners hebben tijdens het vorige centraal gestemd dat het centraal in de toekomst plaats zal vinden op maandag en vrijdag om 16:00 uur. Over een uurtje zal dan ook het centraal van start gaan. Jacco en Noah hebben weinig zin in het centraal en verwachten dat er, net als in ieder ander centraal, veel gezeurd zal worden. “We mogen geen grappen meer maken? Dan gaan we maar bingo spelen”, zegt de volkszanger.

Jacco heeft speciale bingokaartjes gemaakt voor Jeroen, Noah en zichzelf. Op deze bingokaarten staan woorden die naar zijn mening negatief zijn en iets te vaak terugkomen in het centraal. “Wanneer alle woorden van je kaartje genoemd zijn, roep je heel hard ‘BINGO!’. Maar je zegt de inwoners niet waarom je dit roept” legt Jacco uit aan Noah. Hiermee wilt Jacco het ‘gezeik’ tegengaan. Noah ziet het plan van Jacco wel zitten en heeft opeens toch wel zin in het centraal.

Geef jouw reactie