“Er wordt veel te veel ophef gemaakt”

Linda vertelt Madilia over haar dagboek, iedere dag beschrijft ze hierin wat ze heeft meegemaakt in Utopia. Madilia wil ook graag een dagboek, maar heeft geen idee wat ze hierin moet schrijven. Linda legt uit dat ze dagen heeft dat ze niet lekker in haar vel zit. Dit opschrijven helpt haar heel erg.

Madilia vertelt dat iedereen een beetje zijn eigen groepje vindt, binnen de groep. Naarmate je langer in Utopia zit ontdek je wie je types zijn en wie niet. Dit herkent Linda ook. Ze stoort zich eraan dat er over bepaalde dingen zo lang wordt door gegaan. Dat is niets voor haar. Volgens haar werd er veel te veel ophef gemaakt over het geintje van de mannen naar Demi. “Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt het besproken. Dan denk ik, get over it

Geef jouw reactie