Gaan ze op Fay stemmen?

De nominaties komen steeds dichterbij en dat betekent dat ook de speculaties en complotten weer op gang komen.

Floor en Jeroen zitten buiten als Floor het onderwerp aansnijdt. “Even over dat stemmen, wat gaan we nou doen?”, vraagt Floor. Al snel gaan de twee over in fluister-modus. “Als wij met z’n allen op F gaan… ik denk niet dat er iemand binnen komt die haar eruit zal gooien”, stelt Floor, doelend op Fay. Jeroen is het hier niet mee eens, volgens hem hangt dit af van het type dat zal binnenkomen.

“Ik zou niet weten op wie ik anders moet stemmen”, gaat Floor verder. Volgens Jeroen is het verstandig om vlak van tevoren pas een keuze te gaan maken. “Anders wordt er toch al gauw gepraat, dat heeft geen zin.”

Floor is het hiermee eens en ook al hebben de twee een voorkeur, ze zullen pas later beslissen op wie ze zullen stemmen.

Geef jouw reactie