“Ik ga een mooi lichaam krijgen”

Beau heeft een bucketlist voor zichzelf opgesteld. Hierin staat onder andere dat ze één maand veganistisch wil eten. Ze wil erachter komen wat dit doet met haar lichaam. Bas stelt voor om het ook in het centraal aan te kondigen, misschien sluiten zich meer Utopianen aan.

Madilia wil ook graag meedoen. Ze vertelt Bas dat ze niet wil afvallen door het veganistisch eten, want ze wil dikkere billen. Bas legt uit dat dit ook niet per se hoeft en dat Madilia door de juiste voeding en sport afvalt bij haar buik en aankomt bij haar billen. Madilia is dol enthousiast. “Yes ik ga een mooi lichaam krijgen!”

De meiden besluiten dat ze hun bevindingen de komende maand gaan bijhouden. Madilia in haar vlog en Beau in haar blog. Ze willen hierbij de hulp van Bas, zodat hij feiten en weetjes over veganistisch eten kan vertellen. Ook gaan de dames progressiefoto’s bijhouden.

Geef jouw reactie