Jacco stopt met frietbakken

Romy en Beau hebben nieuwe plannen voor Le Luifel en combitopia. Er moet meer geld binnenkomen op vrijdag en zaterdag en daarom willen de meiden op deze dagen de ‘Gooische Luifel’ openen, een chique frietzaak. Ze willen dan zelfgesneden friet en snacks verkopen. Tijdens de markt blijft Le Luifel gewoon hetzelfde.

De vraag is nu alleen hoe ze het gaan aanpakken. De dames willen Jacco niet van zijn frietkroon afschoppen. Jacco geeft aan dat hij helemaal klaar is met Le Luifel. Als er dingen veranderd worden, dan moeten die mensen dat ook oppakken. Hij heeft er geen zin meer in. Jacco laat weten dat hij dit later vandaag ook in het centraal zal vertellen.

“Ik doe dit al maanden, ik wil eens een keer wat anders”, zegt Jacco. Beau en Romy begrijpen hem heel goed. Jacco is alleen bang dat niemand zijn taak wil overnemen. “Wacht maar af, als ik het straks vraag tijdens het centraal dan zal niemand zijn vinger opsteken.” Romy geeft toe dat zij ook niet haar vinger gaat opsteken, ze heeft het naar haar zin in de bar. Ze gaat wel de Gooische Luifel doen samen met Beau.

Geef jouw reactie