Is een stem op Jeroen wel terecht?

De nominaties komen steeds dichterbij. Reden genoeg voor Billy om eens goed om zich heen te kijken. Haar bevindingen deelt ze graag met Beau.

Allereerst komt Linda ter sprake. Billy vindt het fijn dat de nieuweling na een korte negatieve periode weer positief rondloopt. “Ik merk wel dat ze beïnvloed wordt omdat ze veel met Jeroen en Floor omgaat, en dat is geen positiviteit, dat heeft ze niet nodig”, gaat Billy verder. Beau is het hiermee eens en hoopt dat Linda meer werk zal steken in het bakken en verkopen van haar taarten.

“Ik ben gewoon klaar met de negativiteit”, gaat de kunstenares door met haar verhaal. Ze vindt dat de inwoners elkaar moeten helpen en elkaar naar een hoger level moeten tillen. “En de mensen die niet willen, die moeten lekker naar huis.”

Billy vindt dat alle Utopianen stuk voor stuk goede mensen zijn. Maar misschien wel te goed en volgens de blondine wordt daar misbruik van gemaakt. Dit is ze zat en voor Billy is het dan al duidelijk wie haar stemmen zal ontvangen tijdens de nominaties, namelijk Jeroen.

Billy ziet hem als de aanstichter van de negativiteit en Billy ziet hem dan ook graag het beloofde land verlaten. Maar is Jeroen de aanstichter of krijgt hij nu de zwarte piet toegespeeld? Er zijn zat Utopianen die niks doen en hij wil zich nu focussen op muziek. Omdat zijn plan met de nieuwe structuur niet helemaal is gelukt en hij van alle kanten wordt aangevallen, begrijp ik dat hij negatief wordt.

Geef jouw reactie