Jeroen wil zich alleen op muziek richten

Billy stapt naar Jeroen om even een woordje te wisselen. Ze vraagt de zanger hoe hij het vindt gaan met de nieuwe werkwijze. “Jij bent het er allemaal niet mee eens hè Billy?”, reageert de bouwer aangevallen. De pittige blondine is het hier zeker niet mee eens. “Twee weken geleden zeg je dat je dit en dat gaat doen, maar ik zie er geen fluit van.” Billy heeft geprobeerd om hem te steunen en te stimuleren, omdat ze in hem en zijn plan geloofde. De kunstenares ziet kwaliteiten bij Jeroen en vindt het zonde dat hij die nu niet gebruikt.

Jeroen geeft aan dat de nieuwe structuur hem niet zoveel interesseert. Muziek maken is zijn voornaamste doel in het beloofde land. Billy gelooft haar oren niet. “Je kan hier toch niet alleen zijn om muziek te maken, je moet je toch ook interesseren voor de samenleving?” De zanger zegt dat hij het heeft geprobeerd, maar vindt het vervelend dat er geen structuur in Utopia is. De twee irriteren zich duidelijk aan elkaar en kunnen zich niet vinden in de mening van de ander.

Geef jouw reactie