Nieuwe structuur?

De twee financiële mannen zoeken elkaar vanmiddag op om over hun bevindingen te praten. Het valt hen op dat er, sinds het vertrek van Jessie, veel minder geld binnenkomt. En dat ligt volgens hen aan de motivatie van de inwoners. “Ik zie veel te veel mensen lamballen”, zegt René geïrriteerd. Het duo bedenkt een aantal manieren om ervoor te zorgen dat de Utopianen weer zin hebben om aan de slag te gaan.

“Misschien moeten we gaan werken met een beloningssysteem”, oppert Cemal. René kan zich daar wel in vinden en denkt daarnaast dat het een slim idee is om na te denken over een nieuwe structuur. De nieuwe werkwijze die Jeroen enkele weken geleden introduceerde werkt volgens hem namelijk totaal niet, omdat Jeroen er niet hard genoeg aan trekt. De twee mannen spreken af dat ze al hun bevindingen en ideeën op papier zetten, zodat ze deze later kunnen bespreken met elkaar en de groep. Cemal gaat direct aan de slag en spreekt met René af om zijn ideeën aan het eind van de middag met hem te bespreken.

Geef jouw reactie