Jacco en Jeroen zijn het eens!

Linda is in de keuken druk bezig met het avondeten als ze ontdekt dat er niet genoeg bestek is. Volgens het schema hebben Jeroen en Jacco keukendienst. Dit betekent dat de heren de vaatwasser moeten uitruimen. Aan Madilia vertelt Linda dat ze de heren niet weer wil aanspreken, maar Madilia vindt dit geen probleem en stapt op de mannen af.

Als Madilia vriendelijk aan de mannen vraagt of zij de vaatwasser willen uitruimen wordt hier fel op gereageerd. “Nee, we hebben hem net uitgeruimd”, stelt Jacco. Jeroen is het hiermee eens, ook hij is niet van plan nu iets in de keuken te doen. “Dat doen we vanavond wel.”

“Je kan ook je eigen teringzooi opruimen, dat doe ik zelf ook”, gaat Jeroen geïrriteerd verder. Hij vindt het belachelijk dat hij de troep van een ander moet opruimen en is dan ook niet van plan om dit te doen. “Ik ga niet de hele dag in de keuken staan, sodemieter op”, vult Jacco hem aan.

Madilia gaat terug naar de keuken om het slechte nieuws aan Linda te vertellen. Linda kan de reactie van de mannen niet begrijpen. Gelukkig helpt Madilia haar door de taak van de mannen op zich te nemen.

Madilia had het ook direct zelf kunnen regelen zonder er weer een probleem van te maken. Is dit alweer sfeer creëren voor de stemmingen?

Geef jouw reactie