Billy heeft een probleem

Naast het feit dat de Utopianen niet genoeg borden hebben voor de kookwedstrijd, ontdekt Billy nog een probleem. In plaats van selderij is er namelijk prei geleverd. “Dit heb ik niet besteld, g*dverdomme”, zegt ze woest tegen Chipp. Daarbij is de telefoon ook nog kapot, waardoor de blondines problemen niet zo 1,2,3 kunnen worden opgelost. Overstuur loopt ze naar binnen om het aan haar team te vertellen. “Alles zit tegen, echt alles”, roept de kunstenares paniekerig. Ze loopt weer naar buiten en probeert zichzelf gerust te stellen. Hoewel ze naar eigen zeggen bijna moet ‘janken’, mompelt ze dat ze rustig moet blijven voor het team. “Hier moeten we het maar mee doen”, spreekt ze zichzelf moed in. Rustig loopt Billy weer terug naar de tent om verder te gaan met haar voorbereidingen

Geef jouw reactie