‘De kookwedstrijd wordt ellende’

De voorbereidingen voor de kookwedstrijd zijn in volle gang, maar verlopen niet zo soepel als verwacht. Vooral Jacco ziet de boel niet meer zitten. De boomlange Utopiaan komt erachter dat ze niet genoeg bordjes hebben voor het nagerecht, waardoor deze in bakjes geserveerd moeten worden. Maar deze bakjes wil Jacco niet, hij wil de bordjes! Volgens hem ziet dit er niet uit en heeft het vrouwenteam wél mooie bordjes. Bij Jeroen uit hij zijn frustraties. “Het wordt een catastrofe, we gaan verliezen”, zegt hij dramatisch. Helaas maakt teamcaptain Chipp zich hier minder zorgen om. Uiteindelijk ziet de krullenbol er toch wel de ernst van in en beseft hij dat er te weinig borden zijn. Samen met Billy telt hij het aantal borden. Tot hun grote schrik komen de teamcaptains erachter dat ze 180 borden te kort komen. Onmiddellijk snelt Chipp zich naar de telefoon om het te gaan regelen.

Geef jouw reactie