Robert Donkers herstart zijn BV

Het is nog even onduidelijk hoe de onderhandelingen met Utopia lopen over de mogelijke terugkomst van Robert als Utopiaan. Wat we wel weten is dat hij goed bezig is door weer als verkoper aan de slag te gaan. Na heftige discussies tussen voor en tegenstanders heeft Robert ook gekozen om negatievelingen van zijn Facebook te verwijderen. Hij kiest voor stabiliteit in een roerige periode. De discussie over het wel of niet terugkeren in Utopia wil hij laten rusten, zo lezen we.

Wij wensen hem succes en houden hem in de gaten.

Utopia gemist? kijk op www.utopiagemist.com (voor alle devices)

Een reactie

  1. talpa zou zich heel erg moeten schamen wat ze met die jongen geflikt hebben in utopia de zogenaamde mensen in dat utopia of je doet het op onze manier of daar is de gat van de deur ze laten percies zien dat ze percies het zelfde doen als in de buiten wereld doen ik ik ik en nog is ik terwijl die jongen nu meschien wel ergens buiten licht ze moetten hem terug halen naar utopia en hem ook mee laten doen met het eindspel van utopia die jongen verdient het heeft niks die jongen moet utopiaan allertijden dus hup talpa en sbs haal die jongen terug in utopia

Geef jouw reactie