Onrust in Utopia

De dames hebben de kookwedstrijd gister gewonnen . De klanten konden fooi in een envelop doen en het team met de meeste fooi won de wedstrijd en mag uiteten. De dames wonnen met een minimaal verschil van 22 euro.

Nu blijk er een blauw envelop gevonden te zijn in Utopia. Hierin zat 25 euro waardoor de mannen eigenlijk zouden winnen. Het is onduidelijk of de mannen een grap uithalen of dat dit echt een envelop was van de wedstrijd.

Ook is er irritatie tussen de Utopianen die aan het opruimen zijn en de Utopianen die dit niet doen. Chipp lag vanochtend langer in bed. Wellicht ook omdat het gister een leuk feestje was en hij ondersteboven in de paal hing. Om aan te geven dat hij dit normaal niet doet heeft hij al meerdere keren geroepen dat dit de eerste keer is dat hij heeft uitgeslapen.

Geef jouw reactie