Vriend van Floor is verdrietig

Vandaag heeft Floor bezoek gehad van haar familie en van haar vriend (Do). Het gesprek start met de vraag aan Floor of hij nog met haar wil zijn. Floor geeft als antwoord ‘Ja wat dacht je!?’. Do zegt dat hij het niet meer trekt omdat ze daar in Utopia zit. Hij wil weten wat er is gebeurd tussen haar en Jeroen. Ze draait om het antwoord heen en zegt dat ze een afspraak hadden. De afspraak is dat ze niet verliefd mag worden op iemand anders en dat is ze niet zegt ze. Waarschijnlijk is er dus wel wat gebeurd tussen Jeroen en Floor. Hij was heel verdrietig toen hij het zag.

Ze zegt tegen haar vriend dat zij het niet kan zien als hij iets doet in de buitenwereld. Ze vindt dat hij ook moet doen wat hij wil.

Op gegeven moment lopen Do en Jeroen elkaar tegen het lijf. Hij blijkt Fuck you gezegd te hebben tegen Jeroen. Later blijkt hij zijn excuus gemaakt te hebben hiervoor.

 

Geef jouw reactie