Spanning door nominaties

De stemming heeft ervoor gezorgd dat er twee kampen binnen de groep zijn ontstaan: aan de ene kant vormen de tweeling en Romy een front, die lijnrecht tegenover de vriendinnen Madilia en Linda staan.

Bloedende neuzen?
De twins bespreken met Chipp en René de uitslag van de stemming. “Ze doen alsof hun neus bloedt”, zegt Fay geïrriteerd. Chipp sluit zich hierbij aan en vindt dat er gedaan wordt alsof het uit de lucht komt vallen dat Madilia op de bank terecht is gekomen. Maar de krullenbol vindt het meer dan eerlijk, de beautyvlogger voert volgens hem weinig uit. Fay geeft toe dat ze zichzelf gek heeft gemaakt en zuchtend laat het tweelingzusje weten dat ze hoopt dat ze de volgende stemming niet tactisch hoeft te stemmen.

Het zekere voor het onzekere
Even verderop legt Romy aan Floor, Jeroen en Billy uit waarom ze tactisch heeft gestemd. Zij en de tweeling hebben het zekere voor het onzekere genomen en er alles aan gedaan om Fay van de bank af te houden. Beide kampen waren niet transparant naar elkaar, wat resulteerde in deze uitslag.

De eerste confrontatie
In de keuken worden de twee kampen even later met elkaar geconfronteerd. Terwijl Madilia de tweeling en Romy volledig negeert, gaat Linda met het drietal in discussie. Volgens haar hebben de meiden zelf een slangenkuil gecreëerd en verkeerde aannames gemaakt. Zij en Madilia hebben duidelijk gezegd dat hun gedachte was veranderd en ze niet meer op Fay gingen stemmen. Maar de twins en Romy leggen uit dat ze bang waren dat de twee alsnog op Fay zouden stemmen.

Geef jouw reactie