Spoedcentraal ivm uitspraak rechtszaak

Nadat er een hoop discussies waren over het drankgebruik na de Ladies Night, besluiten de Utopianen een spoedcentraal te houden. Rechter Linda begint het centraal direct met de boetes die uitgekeerd gaan worden aan alle beschuldigde. Opvallend is, dat alleen Madilia, Fay en Beau geen drank hebben gedronken uit de bv en dus ook geen boete krijgen. De rest van de Utopianen zullen een boete van 25 euro krijgen, waaronder Linda zelf.

Romy haakt in tijdens het centraal om een oplossing te vinden. De blondine wil na elk evenement een borrel houden, zodat er alleen gedronken wordt van de bv op afgesproken tijden. Hierop wordt niet erg enthousiast gereageerd. Terwijl Romy dit idee vertelt praat Billy door haar heen. “We moeten gaan leven zoals iedereen zelf wil. Geen regels, alles zelf bepalen en zien bij wie het misgaat”, zegt Billy hardop. Ook bij Billy zijn de omzittende Utopianen niet te spreken over het nieuwe plan. De dames geven op en blijven bij het oude plan. “Er wordt niet gedronken van de bv”, eindigt Linda het centraal.

Geef jouw reactie