Vrienden van Chipp op bezoek

Chipp krijgt vandaag bezoek van zijn vrienden. Rond 14:00 uur zouden zijn vrienden de poort door lopen. De krullenbol kon echter niet langer meer wachten en besloot een kwartier van tevoren al voor de poort te staan. Blijkbaar heeft Chipp een soort lokroep met zijn vrienden, aangezien hij constant een soort riedeltje fluit. Zodra de poort open gaat wordt zijn lokroep beantwoordt en fluiten zijn vrienden enthousiast terug.

“Wat is ‘ie gegroeid hè?”, grapt één van de jongens. De groep is extreem blij om weer herenigd te zijn en dat is te horen. De vrienden van Chipp besluiten zich voor te stellen aan de andere inwoners. Zodra iedereen zich voor heeft gesteld besluit de krullenbol zijn vrienden mee te nemen naar zijn slaapplek. Speciaal voor de gelegenheid heeft Chipp een aantal biertjes besteld en proosten ze daar op zijn Utopiaanse leven.

Geef jouw reactie