Zaterdagavond in Utopia

De Utopianen hebben een gezellige zaterdagavond. Met de drankjes van de eerder ontdekte voorraad zitten ze met zijn alle op de bank. Ook de gasten van de B&B zijn van de partij! Kaarsjes, hapjes en heel veel grapjes maken het een fijne avond in het beloofde land.

Fay en Chipp hebben het een beetje ongemakkelijk gemaakt. Ze hebben besproken of Chipp iets zou willen hebben met Beau, wat hij niet ondenkbaar vond. Zijn vriendinnetje vond het toch een beetje raar, omdat Beau eerder wel erg dicht bij Chipp wilde zitten. Het tweelingzusje heeft het nagevraagd, maar Beau antwoordde met “we zijn gewoon goede matties.” Fay maakt zich gelukkig geen zorgen meer.

Johan is nog steeds druk bezig met zijn bar. Hij klust maar door, onder het genot van een biertje. Het was even schrikken toen er een computer uitviel door zijn acties, maar ook dit heeft de bouwvakker gauw weer opgelost. Wat zal de nacht brengen?

Geef jouw reactie