Baldr, Senna en Jacco praten nu al over stemmingen

De heren staan te kletsen bij de bar, die Johan overigens aan het verbouwen is. Ze beginnen over de altijd zo spannende stemmingen in Utopia. Baldr vertelt dat je slechts 50% in eigen handen hebt, over de andere helft heb je geen invloed. Senna vindt dat er voor sommige dingen ook goede timing nodig is: “Het is maar net wanneer je wat doet. Als je iemand uitscheldt vlak na de stemmingen, zijn ze dat bij de volgende alweer vergeten. Als je dat vlak voor de stemmingen doet, dan ben je de lul.”

Baldr vindt het allemaal maar moeilijk, hij maakt zich nu al druk over de volgende stemronde. “Ik weet al op wie ik ga stemmen, dat wist ik al voordat ik erin kwam,” zegt Senna vastberaden. Jacco waarschuwt de heren alvast dat bepaalde mensen ineens heel lief tegen je zullen doen vlak voor de stemmingen. Hij is hier al eens eerder ingetrapt. “Altijd op je eigen gevoel afgaan!” luidt zijn advies.

Geef jouw reactie