Billy had andere verwachtingen over vannacht

Nadat Cemal en Romy van Johan hebben gehoord hoe zijn nacht met Billy was, besluit het jonge stel Billy op te halen uit de boot. In geuren en kleuren vertelt Romy aan haar vriendin wat Johan vanochtend over haar heeft gezegd. Billy kan hier wel om lachen. “Met geen vinger heeft hij me aangeraakt, daar was ik al chagrijnig over. Nu kan die al helemaal de tyfus krijgen”, grapt ze.

Romy laat eerlijk weten dat ze wel had verwacht dat er iets zou gebeuren tussen Billy en Johan. “Ik ben achter één ding gekomen: hij vindt me niet leuk. Anders doe je toch wel iets”, zegt Billy nonchalant. Hier moeten Cemal en Romy de kunstenares wel gelijk in geven. Het drietal begrijpt er niets van. “Ik durfde het zelf ook niet, ik was ook een schijtluis”, sluit Billy het onderwerp af.

Geef jouw reactie