Billy wordt gek van Johan

Johan en Billy hebben vannacht samen in de boot geslapen. Tot Billy’s grote verbazing heeft Johan op geen enkele manier geprobeerd om nader tot elkaar te komen. Vandaag liet de blondine meerdere malen doorschemeren dat ze niet begrijpt dat Johan geen initiatief heeft genomen. “Hij durft gewoon niet”, concludeert ze bij vriendin Romy.

Toch frustreert het Billy enorm en ze gaf dan ook aan dat vannacht Johan zijn enige kans was. Billy heeft besloten een stapje terug te doen. Volgens haar en Romy zal Johan dan vanzelf weer toenadering zoeken. Maar toch blijven de twee om elkaar heen draaien, tot ergernis van Billy. Na het bekijken van de beelden van de Ladies Night wordt het Billy te veel. Johan zoekt haar op en dolt met haar zoals hij dit wel vaker doet. Als Johan haar aanraakt roept Billy dat hij moet kappen. “Ik weet echt niet wat ik met je aan moet.”

Maar Johan zou Johan niet zijn als hij niet meteen zou ophouden. Dit is voor Billy de druppel. “Je maakt me gek”, zegt de blondine waarna ze haar grens aangeeft. “Dit is de limit”, gaat ze verder waarop Johan antwoordt dat hij dan ook niet meer met haar zal praten. Dit frustreert Billy alleen nog maar meer en boos loopt de blondine weg.

Geef jouw reactie