Romy wil eerlijkheid in Utopia

Romy wil eerlijkheid in Utopia

Gisteren was er weer een rechtszaak, Johan klaagde namelijk een aantal Utopianen aan voor het pakken van wijn van de bv. Romy stelde tijdens de zaak voor om voortaan na elk evenement te borrelen met z’n allen, maar dit idee werd al snel afgekeurd. In de ochtend praat de jonge Utopiaan er met Beau en Billy nog over.

Het valt de blondine op dat iedereen altijd zich fel uitspreekt tegen het drinken van de bv, maar dat sommigen eigenlijk het wel fijn zouden vinden als ze af en toe iets van de bv mogen drinken. Ze begrijpt niet waarom deze Utopianen dit niet eerlijk aan de groep laten weten. Pas dan kan er een passende oplossing gevonden worden. Beau en Billy begrijpen wat Romy bedoelt en zijn het met haar eens.

Geef jouw reactie