Romy wil na elk evenement drinken

Vanochtend heeft Romy het al over eerlijkheid in het centraal van gisteren gehad. In de middag wil Chipp de blondine even spreken in de bistro. Hij was niet bij het spoedcentraal, maar hoort nu al verschillende verhalen waaruit blijkt dat niet iedereen het eens was met de uiteindelijke beslissing (niemand mag drank van de bv pakken, red.) Chipp en Romy liggen duidelijk op één lijn.

Romy staat nog steeds achter haar idee om na elk evenement een borreltje met z’n allen te doen, al helemaal nu er goede sloten op de bar worden aangebracht. Daarbij zorgt een borrel ervoor dat het gezellig blijft in de groep. Chipp sluit zich hierbij aan, hij vindt dat de Utopianen ook af van de bv mogen drinken, aangezien iedereen meehelpt om geld in de bv te krijgen.

Geef jouw reactie