‘Johan krijgt drie stemmen’

Linda en Madilia zitten zoals ze wel vaker doen samen op de vide te kletsen. De dames hebben het over het asociale gedrag van hun mede-Utopianen. Zo stoort Linda zich vreselijk aan het gedrag van Johan. “Hij doet het erom”, stelt de Haagse. Madilia is het hiermee eens en adviseert haar vriendin geen aandacht aan Johan te schenken. “Doet ik ook niet, maar hij krijgt ze alle drie van me”, antwoordt ze, doelend op haar stemmen.

Dan komt ook Baldr ter sprake. De nieuwste Utopiaan heeft inmiddels zijn draai gevonden in het beloofde land maar de dames hebben toch wat op- en aanmerkingen. “Hij is wel heel makkelijk met sommige dingen”, zegt Madilia. Linda vult aan dat ze vindt dat hij zelf onrechtvaardig is, ook al zegt hij zelf dat hij slecht tegen onrecht kan. Baldr heeft namelijk toen hij binnenkwam gezegd dat hij vindt dat de hele groep gestraft moet worden als iemand een fout begaat. Nu vrijwel de hele groep een boete van 25 euro heeft gekregen voor het drinken uit de bar na de Ladies Night, komt Baldr op deze afspraak terug. De maatregel, getroffen door Linda, maakt de nieuwkomer woest. Iets wat Linda en Madilia totaal niet begrijpen. “Dat is toch raar”, sluit Linda af.

Geef jouw reactie