La Madi wordt kledingwinkel

Het is alweer een tijdje geleden dat Madilia La Madi, haar schoonheidssalon, heeft opgegeven. De brunette kwam erachter dat haar passie toch niet bij het geven van schoonheidsbehandelingen ligt. De afgelopen weken is Madilia druk bezig geweest om te ontdekken waar haar passie dan wel ligt.

Met een beetje hulp van Linda heeft dit geleid tot een eigen kledingcollectie en vanavond is de grote opening. Als de inwoners zich in de winkel hebben verzameld neemt Billy het woord. Ze vertelt dat Madilia haar eigen kledinglijn heeft opgezet en vanaf nu een eigen plekje in de winkel heeft onder de naam: La Madi.

Dan neemt Madilia het woord. Ze vertelt welke style bij haar past en dan is het tijd voor de officiële opening. Er klinkt een groot applaus en de Utopianen feliciteren Madilia een voor een met een dikke knuffel. Ten slotte wordt er nog geproost, op La Madi natuurlijk.

Geef jouw reactie