Billy verveelt zich

Ze besluit haar hart te luchten bij vriendin Romy. Billy vertelt dat ze het gevoel heeft weinig om handen te hebben, ze verveelt zich snel en weet even niet waar ze het zoeken moet. “Ik was heel goed bezig, maar ik merk dat ik aan het verslappen ben. Ik zit niet lekker in m’n vel”, zegt ze met een trillende stem.

Romy denkt ook dat het geflirt, geruzie en gedoe met Johan energie eist van de blondine. Billy beaamt dat. Ze is er ook klaar mee dat ze regelmatig Johan wil of moet verdedigen om zijn acties in het beloofde land. “Ik wil niet meer in de bres springen voor een ander. Ik ben zelf belangrijk genoeg. De focus moet weer op mezelf liggen. Ik ben nu even het pad kwijt.”

Billy wil Johan beetje bij beetje uit haar Utopiaanse leven bannen. De verstandshouding met de bouwvakker levert haar in haar ogen te weinig op. Romy denkt dat het een goed idee is om hier met Johan over te praten en hem op de hoogte te stellen van de plannen. Billy heeft daar op dit moment weinig zin in, maar gaat dat zeker doen. Nu maar afwachten hoe Johan reageert.

Geef jouw reactie