Nieuwe look voor Chipp

Nu Beau de vloekpot heeft geïntroduceerd aan de groep en iedereen, behalve Johan, met het idee heeft ingestemd, is het tijd om het plan uit te gaan voeren. Chipp heeft zijn hulp aangeboden en met Beau afgesproken dat hij degene zal zijn die de gebruikte scheldwoorden zal turven. Daarom besluit de krullenbol om zich om te kleden naar zijn nieuwe rol. Vanaf nu zal hij een brave jongeman zijn die niet meer scheldt of seksistische opmerkingen zal maken.

Met een stropdas om, zijn haar netjes gekamd en een bril loopt hij richting Beau. De docente kan wel lachen om Chipps nieuwe look en samen besluiten ze dat deze alter ego vanaf nu Constantijn zal heten. Niet veel later besluit Beau hetzelfde te doen en in de caravan doet ze haar haar in een knot en een bril o

Geef jouw reactie