Twins in videoclip Diggy Dex

Madilia zegt tegen de twins dat er een brief. Wat is dit?! reageren de Twins. Ze raken bijna in paniek omdat het vaak slecht nieuws is.

Ditmaal is het goed nieuws. De twins worden uitgenodigd door Youtube kanaal Ponkers om mee te doen aan videoclip. Ponkers zoekt een geschikte locatie en een tweeling. Ze dachten daarbij aan de Utopia Twins. De clip is een samenwerking met artiest Diggy Dex. In de clip schijnt er een fles champagne leeggegooid te worden over 1 van de twins. We zijn benieuwd. De twee zijn in ieder geval enorm enthousiast. ‘We komen gewoon in een videoclip, hoe vet is dat?!’.

Op  26 oktober om 11uur zullen ze starten met de opnames. Hiermee gaan ze 150 euro verdienen.

Cemal vindt Diggy Dex echt gruwelijk en is ook enthousiast voor de twins.

Geef jouw reactie