José is klaar met de finance

Sinds een tijdje heeft José de financiën op zich genomen en dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Vandaag is de sieradenmaakster erachter gekomen dat er, door Johan, weer dingen zijn besteld zonder dat zij daar van af wist. Dit maakt haar woedend en verdrietig en het duurt dan ook niet lang voordat de bom barst bij José.

Huilend doet ze haar verhaal bij vriendinnen Madilia en Linda. “René wist ervan verdomme”, begint ze boos. “Ik leen me hier niet voor, hij doet het maar lekker zelf!”, gaat ze verdrietig verder. “Ik leg mijn functie neer!” Wanneer Johan en René bij het gesprek komen staan, wordt ook voor hen duidelijk dat José boos is. Volgens hen berust het echter allemaal op een misverstand en is in het centraal besproken dat er extra hout besteld mocht worden. “Dan ben ik zeker de enige die er niets van weet?”, antwoordt José cynisch.

De sieradenmaakster is enorm gekwetst en het lukt haar niet zo goed om te kalmeren. “Waarom overleggen mensen het niet met mij? Zo streng ben ik toch niet?”, vraagt ze even later aan de twins. Van de zusjes krijgt ze gelukkig de steun die ze nodig heeft en ze snappen haar frustratie maar al te goed. Het laatste woord is ongetwijfeld nog niet gezegd in deze discussie. Wordt vervolgd…

Geef jouw reactie