Gisteravond kroop Baldr bij Linda in bed

Linda en José zitten al een tijdje te praten over allerlei serieuze Utopiaanse zaken, wanneer Linda opeens zegt tegen José dat ze haar op zal beuren. “Ik heb namelijk gisteravond een heel ongemakkelijk moment met Baldr gehad”, vertelt ze met een beschaamd lachje op haar gezicht.

José moet direct lachen en hoort Linda’s verhaal maar al te graag aan. Linda vertelt hoe Baldr op de vide kwam, terwijl zij in haar schriftje aan het schrijven was. “Toen wilde hij de foto’s boven mijn bed komen bekijken en toen zei hij: ‘weet je wat? Ik kom gewoon bij je liggen!’ En voor ik het wist lag hij bij me in bed. Het was zó ongemakkelijk!”, vertelt de taartenbakster lachend.

Linda vertelt dat ze het allemaal best wel ongemakkelijk vond. “Zijn hoofd was echt ongemakkelijk dichtbij! En telkens als ik opschoof, schoof hij ook op”, gaat ze verder. Ze vertelt haar vriendin dat ze niet goed wist wat ze met de situatie aan moest en uiteindelijk maar heeft gezegd dat ze verder wilde gaan met waar ze mee bezig was. “Oei oei oei”, reageert José lachend. Ze snapt het gevoel van haar vriendin goed. “Als René dit had gedaan had ik dat ook wel heel gek gevonden!”

Geef jouw reactie