José in gesprek met Billy en Romy over de finance

Sinds gistermiddag is er een hoop te doen rondom de financiën. José heeft per direct haar functie neergelegd omdat ze er helemaal klaar mee was. Romy en Billy besluiten vanmiddag om met haar te gaan praten. “Eigenlijk schaam ik me”, begint Romy. “Toen jij gisteren boos de pinpas weggooide, hebben wij niets aan je gevraagd”, legt ze uit. Romy vertelt José dat ze heel blij is met haar als financiële vrouw en dat ze het daarom niet echt netjes vond van haarzelf dat ze niet heeft gereageerd gisteren.

José licht toe dat ze zich gisteren erg ondergewaardeerd voelde en er op dat moment helemaal geen zin meer in had. Billy snapt José en vindt dat ze de groep moeten laten weten dat ze vertrouwen in haar hebben. “We moeten je dat gevoel geven en de groep laten weten dat we achter je staan!”, vertelt ze tegen de sieradenmaakster. “En als er een paar mannen zijn die geld uitgeven dat er niet is, moet dat gevolgen hebben”, gaat ze boos verder.

José geeft aan dat ze zich erg rot voelt om de situatie. “Ik heb vandaag ook echt een kutdag”, biecht ze op. Billy besluit morgen in het centraal aan te gaan kaarten dat het zo niet langer kan. Er zijn volgens haar genoeg mensen die achter José staan en ze willen de groep mededelen dat ze vinden dat zij gewoon door moet gaan met de financiën. “Ik wil dat je weet dat ik je steun”, drukt ze José op het hart, waarna de drie elkaar een dikke knuffel geven

Geef jouw reactie