José is niet van plan finance weer op te pakken

Gisteren voelde José zich enorm gepasseerd toen ze erachter kwam dat er, wederom, achter haar rug om bestellingen waren gedaan. Ze heeft hierom besloten de financiën per direct neer te leggen. Haar vriendin Linda gaat vandaag met haar praten om te vragen of ze er nog steeds zo over denkt. “Nu je er een nachtje over geslapen hebt, wil je nog steeds stoppen?”, vraagt ze haar direct. “Ja laat hem maar lekker zweten”, antwoord José, doelend op René die nu de financiën niet aan haar en Linda kan overdragen. “Ik sta nog steeds achter mijn besluit, ik ga geen poppetje worden die er tussen staat”, gaat de sieradenmaakster fel verder.

De twee praten verder over de financiën en ook Linda uit haar frustraties. Ze vinden het vervelend hoe alles is gelopen maar zien op dit moment ook niet echt een andere optie. Van vrouw tot vrouw bespreken ze hun irritaties en luchten ze hun hart. De twee hebben overduidelijk een hoop te bespreken, want het gesprek is nog lang niet ten einde..

Geef jouw reactie