Scheurtjes tussen vriendschap Linda en Madilia

Al sinds Linda in Utopia woont, zijn zij en Madilia dikke vriendinnen. Maar vandaag lijkt die hechte vriendschap ver te zoeken.

Als Madilia in de middag haar pakje binnenkrijgt voor de Horror markt, doet ze hem gelijk aan. Trots danst ze door de loods en laat ze aan iedereen haar jurkje zien. Linda is ondertussen aan het schoonmaken en heeft geen oog voor haar vriendin’s kostuum. Geïrriteerd laat ze aan Madilia weten dat ze nog de boodschappen moeten doen. Madilia vertelt nonchalant dat het allemaal wel goedkomt en even later zitten ze samen achter de computer. De beautyvlogger merkt gelijk op dat Linda nogal kortaf doet maar besluit er niets van te zeggen en nadat haar taak is gedaan, gaat ze weer haar eigen gang.

Linda legt haar frustraties bij Beau neer. “Ze is zo met haar eigen ding bezig”, zucht ze. Beau knikt, wat Linda aanmoedigt om verder te praten. Linda laat weten dat ze zich irriteert aan de desinteresse van haar vriendin. “Ik zou het fijn vinden als er initiatief vanuit haar kant komt”, gaat de taartenbakster verder. Beau begrijpt wat Linda bedoelt en luistert aandachtig naar haar frustraties. Zijn dit de eerste scheurtjes in de hechte vriendschap?

Een reactie

Geef jouw reactie