Romy krijgt les om normaal te doen.

De brunette staat ruimschoots bovenaan op het vloekbord. Daarom hebben Beau en Madilia vanochtend besloten haar tot echte dame om te toveren. Het moet maar eens afgelopen zijn met al dat gevloek en geschreeuw. Het duo kleedt zich eerst zelf even om en lopen vervolgens naar Romy toe.

Als ze haar apart hebben genomen, vertellen ze over de interventie. “Wij hebben veel vertrouwen in jou, vergeet dat niet. Het zit in je, maar het komt er nog niet uit”, vertellen ze haar. Als eerst willen ze Romy als een echte dame gaan aankleden met een bijpassend makeupje. Tijdens deze make-over geven ze de brunette les over etiquette.

Hierna lopen de dames richting het vloekbord om Romy nogmaals op haar taalgebruik te wijzen. Romy wist niet dat het zo erg was. Beau en Madilia willen vooral dat Romy gaat werken aan het vloekreflex en haar schreeuwgewoontes. Romy werkt graag mee en vindt het een prachtig initiatief.

Geef jouw reactie