Utopiaan rene over ruzie met Chipp

René vertelt over zijn ruzie met Chipp

Enkele dagen geleden ontstond er een knallende ruzie tussen René en Chipp waarbij ze elkaar bijna in de haren vlogen. Madilia is benieuwd wat er nou precies gebeurd is en René licht haar in. “Wat Chipp die nacht zei, kon echt niet door de beugel. Het gedoe met hem is al twee maanden aan de gang.

Chipp is al twee maanden aan het sarren”, zegt René. Volgens René is het niet alleen Chipp die bonje maakt. Fay en Demi horen daar net zo goed bij. Madilia merkt op dat wanneer je ruzie met een van hen hebt, je meteen problemen hebt met het hele clubje. Zonder namen te noemen zegt René dat hij het gevoel heeft dat er nog twee mensen zijn die hem liever zien verdwijnen uit het beloofde land. “Ik zie je in ieder geval liever niet vertrekken”, verzekert Madilia René. Dat doet hem duidelijk goed.

René vertelt in geuren en kleuren wat er die avond in zijn ogen precies is voorgevallen en Madilia luistert aandachtig. De vlogger, die zelf ook geen vlekkeloze relatie met Chipp heeft, snapt de boomknuffelaar volledig. René vindt het fijn om zijn hart in vertrouwen bij Madi te kunnen luchten. Eén ding is zeker, René staat er niet alleen voor.

Geef jouw reactie