Ruzie tussen Linda en Madilia

Eergisteren vertelde we al over de scheurtjes in de vriendschap tussen Madilia en Linda. Deze scheurtjes blijken scheuren te worden en er is ruzie ontstaan.

Linda zit volgens de twins een beetje sip haar broodje te eten en Fay vraagt daarom aan haar of ze chagrijnig is. Gisteren hebben Linda en Madilia namelijk ruzie gehad en elkaar niet meer echt gesproken. Linda schudt haar hoofd en geeft als antwoord dat ze dat niet is, “maar ik wil wel uitleg waarom ze zo tegen me doet, want het slaat werkelijk nergens op.” Cemal heeft ook opgevangen wat de twins hebben gevraagd en vraagt aan Linda of ze ruzie heeft met Madilia. “Geen idee, schijnbaar”, antwoordt Linda.

Even later komt Cemal de keuken inlopen waar Madilia een broodje zit te eten. “Heb je ruzie met Linda?”, vraagt hij haar. Madilia knikt en legt uit dat het eigenlijk onzin is dat ze ruzie hebben. “Het gaat nergens over maar ze zei iets op een manier waar ik me aan ergerde”, legt de vlogger uit. Cemal geeft aan dat het nergens op slaat en adviseert haar om met Linda te gaan praten. “Ze is je beste vriendin en je hebt elkaar hard nodig hier, maak het goed”, zegt het model vriendelijk. Madilia knikt en belooft hem dat ze het goed zal maken.

Geef jouw reactie