Jacco moet zich inhouden tegen Beau

Jacco en Senna zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw evenement. De volkszanger stapt dan ook vol vertrouwen met zijn begroting op Beau af. Beau heeft echter wat vragen over de begroting. Jacco vindt dit allemaal maar onzin maar geeft netjes antwoorden op alle vragen die Beau heeft. “We doen het altijd zo”, laat hij vervolgens geïrriteerd weten.

“Het moet een foute avond worden, met weinig kosten”, gaat Jacco verder. Beau knikt en kijkt nogmaals goed naar de begroting. Na het gesprek met Beau doet Jacco zijn beklag bij Johan. “Niet normaal dit, ik moet me zo inhouden”, zucht de boomlange Utopiaan. Johan begrijpt Jacco. “Ik had ook zo’n gesprek met haar om dat gereedschap”, vult hij aan.

Jacco is er goed klaar mee. Op een sarcastische toon herhaalt hij wat Beau zojuist gezegd heeft. “Ik doe al vijftien maanden evenementen en dan moet ik nu met zo iemand praten”, gaat hij verder, terwijl hij opstaat om weg te lopen. “Laat het ook maar”, sluit hij vervolgens af.

Geef jouw reactie