Johan probeerde Madilia te zoenen

Beau is in de caravan bezig met Madi’s wimpers als de Grachtenparade van afgelopen vrijdag ter sprake komt. Beau is nieuwsgierig naar wat Johan en Madilia hebben uitgespookt, aangezien ze heeft gehoord dat de twee er vrijdag samen tussenuit zijn geknepen. Madilia vertelt haar vriendin hoe het is gegaan.

“In de loods gaf hij me een knuffel en toen vroeg hij of we buiten even konden praten”, vertelt de vlogster. “Toen gingen we wandelen in de bossen”. Beau reageert verrast en kan het niet laten om te vragen of er wat is gebeurd. “Hij probeerde me te zoenen”, geeft Madilia toe. “Maar er is niets gebeurd”, gaat ze verder. “Wat een boefje”, zegt Beau lachend, waarna de twee verder praten over Johan. Volgens Madilia is hij niet echt haar type en zou ze in Utopia nooit een relatie beginnen.

Gedurende het gesprek komt uiteraard ook Billy ter sprake, aangezien de spanning tussen haar en Johan al weken in de lucht hangt. “Ik moet misschien met haar gaan praten om te vertellen dat er niets is gebeurt”, denkt Madilia hardop. De twee vriendinnen zijn er van overtuigd dat Billy op de avances van Johan was ingegaan als zij op Madilia’s plek had gestaan. Hoe zou zij reageren als ze hoort dat Johan en Madilia een nachtelijk onderonsje hebben gehad?

Geef jouw reactie