Madilia krijgt Baldr aan het dansen

Sinds de binnenkomst van Baldr heeft hij niet onder stoelen of banken gestoken dat dansen niet tot zijn hobby’s behoort. Sterker nog, hij vindt het vreselijk om te doen. Toch ontkwam de nieuwe Utopiaan er niet aan. Voor zijn ontgroening moest hij meedoen met een salsa les. Sindsdien is Baldr de danspartner van Madilia en doet hij elke salsa les braaf mee.

Over iets minder dan een week vindt de laatste dansles plaats. Volgens Madilia moet haar danspartner nog flink oefenen en daarom wil ze met hem aan de slag. Baldr heeft hier echter minder zin in. Als hij achter de computer zit geeft hij aan dat hij geen zin heeft om te dansen, maar Madilia accepteert geen nee. De brunette haalt alles uit de kast en Baldr moet hier wel een beetje om lachen. Toch blijft het antwoord nee.

Na lang aandringen staat Baldr op. Maar niet om te dansen. De EHBO-docent rent weg en Madilia zet de achtervolging in. Als ze hem te pakken heeft krijgt ze dan toch eindelijk haar zin en de twee eindigen dansend in de woonkamer

Geef jouw reactie