Wat gebeurde er vandaag in Utopia

Ruzie

José is al de hele dag bezig met de ruzie tussen René en Chipp. Ze kan het niet uitstaan dat de mannen het nog niet hebben uitgepraat. Nadat ze eerder al met Chipp heeft gepraat, die duidelijk aangaf helemaal klaar met René te zijn, praat ze ook met René. René geeft aan dat hij al een paar keer heeft geprobeerd met Chipp te praten. “Jij hoeft het dus verder ook niet te regelen”, gaat de boomknuffelaar verder. “Het komt wel goed, meestal los ik dit soort dingen zelf op.”

De vloekpot

Al bijna een week geleden is de vloekpot in het leven geroepen. Elke keer dat een Utopiaan scheldt of seksuele opmerkingen maakt komt er een streepje achter zijn of haar naam te staan. Een streepje staat gelijk aan 25 eurocent. Inmiddels staan er al flink wat streepjes op het bord. Tijdens het avondeten stelt Demi dat het niet helemaal eerlijk gaat. Zo heeft Billy gescholden en is hier geen streepje voor gezet. Billy antwoordt geïrriteerd dat het om een grapje gaat. “Het is allang niet meer eerlijk”, sluit Billy af.

Natafelen

Na het avondeten wordt er nog lang nagetafeld. Er hangt een ontspannen sfeer en er wordt veel gelachen. Romy is ondertussen druk bezig met het trimmen van Cemal zijn baard. Madilia en Linda houden zich bezig met de boodschappen en Demi, Fay en José zitten onder het penthouse sieraden te maken.

Geef jouw reactie