Billy wordt gek van Johan

Dat Billy en Johan het goed met elkaar kunnen vinden is inmiddels geen geheim meer. Langzaam werd duidelijk dat Billy in Johan wel iets meer dan alleen vriendschap zag. Zo was de blondine gefrustreerd dat er tijdens haar nachtje slapen bij Johan niks gebeurde. Ook Johans seksuele grappen en gemene opmerkingen beginnen de blondine te storen.

Als Johan weer eens zijn lolbroek aanheeft en in de woonkamer gek staat de doen kan Billy hier in eerste instantie nog om lachen. “Wat een zooitje”, proest de blondine uit. Als Johan vervolgens zijn pijlen op Billy richt en een paar flauwe opmerkingen maakt wordt het de blondine te veel. “Beledig me nog meer”, zegt ze op sarcastische toon. Dit is voor Johan het groene licht om er nog een schepje bovenop te doen en Senna doet vrolijk met hem mee.

“Tering, ik word de hele dag beledigd”, roept Billy uit. “Ik ben er echt klaar mee”, gaat ze verder. Senna en Johan kunnen er in tegenstelling tot Billy wel om lachen. “Ik vind het niet leuk”, praat Johan Billy met kinderachtige stem na. Dit is voor Billy de druppel en met trillende stem roept ze nogmaals dat ze er klaar mee is. De blondine rent weg, gevolgd door Romy, Demi en Fay.

Geef jouw reactie