mannen en vrouwen leven gescheiden in Utopia

Al een tijdje irriteren de Utopiaanse dames zich aan het grof taalgebruik van de mannen en de seksistische opmerkingen. Andersom irriteren de mannen zich ook aan de vrouwen en hun rommel. Zo komt Johan op het idee om een aparte wasmachine te kopen met Jacco. Hoe meer hij erover nadenkt, hoe meer dingen hij eigenlijk gescheiden wil houden van de vrouwen.

Dit brengt Linda op een idee. Tegen Fay fluistert ze dat ze wel voor een scheiding tussen de mannen en vrouwen in Utopia kan zorgen. “Die jongens zijn aan het doordraaien, laten we met rode tape een scheiding trekken door elk gedeelte van de loods”, zegt de taartenbakster met een ondeugende blik in haar ogen. Fay vindt het een geweldig idee en stemt ermee in. Ook de andere Utopiaanse vrouwen stemmen in en lachend gaan ze aan de slag met de rode tape.

De dames laten niets ongescheiden. De woonkamer, de wc’s, de keuken, de computers en zelfs de bestekbak: alles krijgt een apart mannen-gedeelte en een apart vrouwen-gedeelte, dankzij een rode lijn. Al snel krijgen de mannen door wat er aan de hand is en enthousiast helpen ze een handje mee. De Utopiaanse mannen en vrouwen leven vanaf nu gescheiden!

Geef jouw reactie